Therapeuten thema middag

 

Celzouten

 

De TS Health Academy werkt ook samen met het Instituut voor Celzouttherapie met als doel de kennis van de celzouttherapie in Nederland nog verder te verspreiden zodat iedereen de kans krijgt hiermee kennis te maken. Daarom bieden wij themabijeenkomsten aan. Voor de opleidingsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van het Instituut voor Celzouttherapie. 

Celzouten klassikale thema middagen

 

Celzout therapie en orthomoleculaire therapie – de synergie bekeken vanuit praktijkervaringen:

De afgelopen jaren hebben steeds meen Nederlanders kennis kunnen maken met Orthomoleculaire middelen zoals vitamine C, visolie en magnesium. Ook is er meer belangstelling voor orthomoleculaire therapeuten. De Celzouttherapie staat in Nederland nog redelijk in de kinderschoenen, maar in Duitsland is het al velen jaren bekend.  Nog niet veel therapeuten zijn op de hoogte van de speciale synergetische combinatie mogelijkheden van beide. Tijdens deze middag willen we ons daar graag op richten.

Voor wie

Therapeuten, consulenten, winkeldeskundige, drogist en artsen en iedereen die daarvoor nog in opleiding is of er in de praktijk mee (wilt) werken. We gaan uit van een basis orthomoleculaire kennis en zullen deze middag alleen de combinatie met de celzouten bespreken.

Doel bijscholing:

Het programma is bedoeld om zowel die therapeuten en artsen die al een Orthomoleculaire (of waar het een onderdeel is van een mogelijke behandeling in hun) praktijk hebben te laten kennismaken maken met de mogelijkheden van Celzout therapie als opstartende therapeuten korte basis behandelingsmogelijkheden van Celzouten ter ondersteuning van een Orthomoleculaire behandeling mee te geven. De synergie tussen beide therapievormen zal een belangrijke rol spelen.

Docent(en):

 

 

 

 

Korte kennismaking met sprekers van het Instituut voor Celzouttherapie:
Sprekers en oprichters van het Instituut voor Celzouttherapie Mevrouw Lysbeth Mulder Rouhof en Mevrouw Jeanneke de Meij ontwikkelen HBO conform Nederlandstalig lesmateriaal en nascholingen in de Celzouttherapie van Dr. Schüssler. Ze zijn beide docent in het Instituut voor Celzouttherapie. Daarnaast werken ze in de praktijk. Het Instituut voor Celzouttherapie (IvC) is opgericht in 2006. Met heel veel plezier geven Lysbeth Mulder Rouhof en Jeanneke de Meij hierin een professioneel platform aan de Celzouten en de Celzouttherapie, geïnspireerd door studie van de originele uitgangspunten van Dr. Schüssler én de ontwikkeling en inzichten in de huidige wetenschap. En ook de internationale samenwerking met o.a. Margit Müller Frahling Duitsland én vragen/ ontdekkingen van deelnemers aan workshops en trainingen voor therapeuten.Voor meer informatie over de Celzouttherapie en geaccrediteerde opleidingsmogelijkheden in de Celzouttherapie verwijzen we u naar 
www.celzouten.nl . Op www.celzouttherapeuten.nl zijn adressen van Celzout therapeuten/consulenten te vinden die opgeleid zijn bij het Instituut voor Celzouttherapie.    

 

Toelichting thema middag door sprekers:

  • De meerwaarde van de Celzouttherapie voor de orthomoleculaire praktijk
  • Waarom zou je je als Orthomoleculair specialist ook met de Celzouttherapie bezighouden?
  • Hoe verhouden Celzouten en Orthomoleculaire middelen zich?
  • Kunnen celzouten een sleutel zijn waar jouw interventies niet goed lijken aan te slaan?
  • Hoe kan de toepassing van Celzouten volgens Dr. Schüssler de resultaten van je orthomoleculaire adviezen optimaliseren?

Deze vragen komen aan de orde en alle vragen die jij over de Celzouttherapie hebt kun je stellen. Het wordt een informatiemiddag waarin we theorie en praktische voorbeelden afwisselen.
Als Celzout-specialisten zien we er naar uit je te ontmoeten en de meerwaarde van de Celzouttherapie, ook voor de Orthomoleculaire praktijk, met je te delen!

Lysbeth Mulder Rouhof en Jeanneke de Meij
Instituut voor Celzouttherapie.
 


Aanvullende informatie

Thema klassikale middagsessie

Datum: Vr. 2 februari 2024
Prijs: 55,- inclusief cursusmateriaal
Locatie: TS Health Academy, Harderwijk of omgeving 
Duur: Middag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Om 13.30 uur kunt u al terecht voor een kopje thee of koffie.
Accreditatie: wordt aangevraagd bij KTNO, NWP en MBOG. Op verzoek kunnen we andere accreditatie aanvragen overwegen.