Lyme studie terugkomdag

Nu veel deelnemers zijn begonnen met hun opgedane kennis toe te passen in hun praktijk, zijn er vragen ontstaan. Daarnaast hebben enkele deelnemers aangegeven dat ze graag zaken met andere therapeuten en artsen delen. Om van elkaar te kunnen leren organiseren we onder leiding van Drs. Korbee deze terugkommiddag om zaken met elkaar te bespreken en vragen te kunnen stellen.

Casuïstiek en praktijkvragen:

  • Laatste ontwikkelingen nieuws
  • Uw vragen aan Drs. Korbee
  • Diverse casussen
  • Tips en tricks
  • Doel bijscholing

Het programma is bedoeld om de kennis en deskundigheid van therapeuten en artsen die die ons gehele Lyme vooropleidingstraject hebben gevolgd, te vergroten. Door het onderling met elkaar delen en vragen en casussen te bespreken.

Docent: Drs. Korbee

Drs. Alexander Korbee werkt in zijn praktijk voor Functionele Geneeskunde (MedicaPlus). Vanuit een brede visie behandelt hij vele Lyme patiënten en hij is op de hoogte van de meest gebruikte en wetenschappelijk onderzochte behandelprotocollen. Hij volgt nascholingen en internationale congressen over de ziekte van Lyme en is lid van de internationale Lyme artsenvereniging ILADS, de Duitse Lyme artsenvereniging DBG en van de Benelux artsenvereniging Chronimed. Meer informatie over hem kunt u ook vinden op zijn website.

Voor wie

Deze bijscholing is uitsluitend bedoeld voor therapeuten en/of artsen die ons gehele Lyme vooropleidingstraject hebben gevolgd en inmiddels praktijkervaring hebben opgedaan met cliënten met de ziekte van Lyme of met een vermoeden van de ziekte van Lyme.

Aanvullende informatie


Prijs:€ 50,- euro incl. koffie, thee, water en cursusmateriaal

Locatie: Harderwijk

Duur: 1 middag. Aanvang is om 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur bent u welkom voor een kopje thee of koffie. We verwachten om 17.00 uur af te sluiten.

Accreditatie: ontvangen van AVIG, MBOG, KTNO (VBAG, LVNT, NVST, CAT, FAGT, VIV, VVET, NVVM) BATC,en NWP.

Klik op de datum om je in te schrijven