Lyme studie introductie Webinar

Tijdens deze introductie krijgt u alle informatie van de afgelopen jaren in een notendop aangevuld met nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.

Pathogenese:

  • Wat is de ziekte van Lyme, met de verschillende stadia
  • Welke verschillende soorten Borrelia bestaan er
  • Borrelia kan zich verschuilen of vermommen in diverse vormen
  • Hoe komt de besmetting tot stand
  • Welke diverse klachten kunnen erdoor ontstaan en welke orgaansystemen er verstoord raken
  • Welke klachten specifiek bij welke besmetting horen
  • Welke co-infecties zijn er
  • Waarom het niet alleen een acute maar ook een chronische infectie kan worden

Lyme is een multisysteem ziekte, met diverse besmettingen en verschijningsvormen en daarom heeft het ook een multisysteem aanpak nodig.

 

Docent: Drs. Korbee

Drs. Alexander Korbee werkt in zijn praktijk voor Functionele Geneeskunde (MedicaPlus). Vanuit een brede visie behandelt hij vele Lyme patiënten en hij is op de hoogte van de meest gebruikte en wetenschappelijk onderzochte behandelprotocollen. Hij volgt nascholingen en internationale congressen over de ziekte van Lyme en is lid van de internationale Lyme artsenvereniging ILADS, de Duitse Lyme artsenvereniging DBG en van de Benelux artsenvereniging Chronimed. Meer informatie over hem kunt u ook vinden op zijn website.

Verschil Lyme intro klassikale studiemiddag en Webinar

Het webinar is een verkorte versie van de Lyme intro studiemiddag en er zal kort door de belangrijkste punten heen worden gelopen. Mocht u nog niet zo goed bekend zijn met Lyme of weinig praktijkervaring hebben, dan kan het nuttig zijn om de klassikale studiemiddag te volgen. Ook als u na het volgen van het webinar meer wilt weten over een specifiek onderdeel. Voor de klassikale versie is 3 uur tijd ingepland ten opzichte van 1 uur tijd voor het webinar. Zo is er tijdens de klassikale versie meer ruimte om zaken nader toe te lichten en vragen te stellen. Ook kunt u persoonlijk kennis maken met onze spreker. Na het volgen van zowel het webinar als de klassikale studiemiddag kunt u doorstromen naar Lyme 1 (en daarna Lyme 2).

Aanvullende informatie


Prijs: € 15,- incl. digitaal cursusmateriaal en afrondtoets.

Locatie: Online

Duur:  1 uur en gemid. 30 min. voor de toetsafronding.

Accreditatie: ontvangen van KTNO (VBAG, LVNT, NVST, CAT, FAGT, VIV, VVET, NVVM) BATC,en NWP.  En ook als geheel traject  (Intro en Lyme 1&2 ) bij de AVIG, MBOG, NVKH en in België BBOW-APSO.

Kortingsactie:indien het gehele traject gevolgd en in 1x geboekt wordt is de geaccrediteerde Lyme intro* Webinar nu tijdelijk gratis te volgen.  U betaald voor het gehele traject dan 195,- euro en tevens bieden wij u voor de helft van de prijs eenmalig de deelname aan de Lyme terugkomdag in 2022 aan.

 

 

 

Klik op de datum om je in te schrijven