Celzouten

De TS Health Academy werkt ook samen met het Instituut voor Celzouttherapie met als doel de kennis van de celzouttherapie in Nederland nog verder te verspreiden zodat iedereen de kans krijgt hiermee kennis te maken. Daarom bieden wij themabijeenkomsten aan. Voor de opleidingsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van het Celzout Instituut.

Celzouten klassikale thema middagen

Celzout en orthomoleculaire therapie - praktijkervaringen:

Er komen steeds meer orthomoleculaire producten en therapie mogelijkheden bij. En ook Celzouttherapie wordt steeds bekender. Maar nog niet veel therapeuten zijn op de hoogte van de synergetische combintie mogelijkheden van beide. In deze middag willen we ons daar graag op richten. Mocht u interesse hebben stuur dan een email naar info@tshealthacademy.nl en wij brengen u als eerste op de hoogte van het programma.

Meer specifieke informatie over thema’s en data volgt hier zodra er meer klassikale mogelijkheden zijn.

Voor wie

Therapeuten, winkeldeskundige, drogist en artsen en iedereen die daarvoor nog in opleiding is.

Celzouten thema Webinars

Webinar - Celzout therapie – therapeuten thema sessie :

Vrije ademruimte: ondersteun de luchtwegen met Celzouten

In de huidige periode hebben we het belang van goed functionerende luchtwegen kunnen ervaren en ook het belang van ruimte creëren voor onszelf. Tijdens dit Webinar zal o.a. ingaan worden op de functie van de luchtwegen, enkele vaker voorkomende indicaties en de na effecten van het moeten leveren van grote prestatie door de lichaamsweefsels en wat dat doet met de mens als geheel. Zowel de fysieke signalen en klachtenbeelden als het effect op de psyche. Daarnaast ook de ondersteuning bij het creëren van voldoende ruimte voor jezelf in alle huidige omstandigheden en uitdagingen. Hoe kan de Celzouttherapie hier ondersteuning bieden en hoe kunnen we via het toepassen van de Celzouten de luchtwegen ondersteunen. De trainers zullen vanuit hun achtergrond in het Instituut voor Celzouttherapie, brede praktijkervaring en opgedane kennis de mogelijkheden bespreken van de Celzout ondersteuning die bij zowel algemene als individuele omstandigheden past.
 
Tijdens deze Webinar worden de volgende punten besproken:

  • De functie van de luchtwegen en de longen.
  • Het belang van de longen voor een gezond functionerend lichaam;
  • Ondersteuningsmogelijkheden vanuit Celzout therapie;
  • Fysieke en psychische thema’s o.a.: vrije ademruimte; 
  • Korte mini casussen met betrekking tot luchtwegklachten.
  • Het materiaal bevat aanbevelingen die u in uw praktijk praktisch kunt toepassen.

Webinar gegevens :
Datum: vrijdag 10 december 2021
Tijd: van 14.00 uur tot +/- 15.45 uur 
Locatie: vanuit huis achter je computer via Zoom
Voor wie: Deze bijeenkomst is bedoeld voor therapeuten (in opleiding) en/of artsen die meer willen weten over de ondersteuningsmogelijkheden die Celzout therapie kan bieden bij luchtwegklachten.
Niveau: Dit betreft een Celzout introductie voordracht dus volledige Celzout kennis is voor deelname aan dit Webinar niet nodig. Desgewenst kan vooraf 1 van de Margit Müller Frahling’s celzout boeken als voorbereiding gelezen worden.
Kosten: gratis
Let op: er zal geen terugkijk gelegenheid zijn voor deze sessie
Accreditatie: U kunt van ons een certificaat van deelname ontvangen bij aanwezigheid gedurende de hele Webinar, voor deze sessie zullen wij geen accreditatie aanvragen. Wel kunt u zelf bij de meeste beroepsverenigingen ook een Webinar indienen met bewijs van deelname wat u ontvangt indien u meer dan 70% aanwezig bent geweest.
 

 

Korte kennismaking met sprekers van het Instituut voor Celzouttherapie:
Sprekers en oprichters van het Instituut voor Celzouttherapie Mevrouw Lysbeth Mulder Rouhof en Mevrouw en Jeanneke de Meij ontwikkelen HBO conform Nederlandstalig lesmateriaal en nascholingen in de Celzouttherapie van Dr. Schüssler. Ze zijn beide docent in het Instituut voor Celzouttherapie. Daarnaast werken ze in de praktijk. Voor meer informatie over de Celzouttherapie en geaccrediteerde opleidingsmogelijkheden in de Celzouttherapie verwijzen we u naar www.celzouten.nl . Op www.celzouttherapeuten.nl zijn adressen van Celzout therapeuten/consulenten te vinden die opgeleid zijn bij het Instituut voor Celzouttherapie.    

Mocht de link tijdelijk niet werken stuur dan een email naar info@tshealthacademy.nl met verzoek deel te willen nemen aan deze Webinar dan nemen wij contact met u op voor de verdere afhandeling.

 

Aanvullende informatie

Webinar thema sessie:

Datum: Vr. 10 december 2021

Prijs: gratis

Locatie: online vanuit huis

Duur: Middag van 14.00 uur tot ong. 15.45 uur.

 

Thema klassikale middag sessie:

Datum: Vr. 24 november 2023

Prijs: 45.-  euro incl. cursusmateriaal

Locatie: TS Health Academy

Duur: Middag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Om 13.30 uur kunt u al terecht voor een kopje thee of koffie.

Klik op de datum om je in te schrijven