Bach Niveau 2 - Humaan  2 daagse klassikale cursus

Deze overdracht van kennis wordt tot op heden in al zijn eenvoud voortgezet door verschillende erkende Bach niveau 2 trainers, in samenwerking met het Internationale Bach Opleidingscentrum Benelux. Deze Bach Bloesem niveau 2  is onderdeel van het officiële erkend door het Bach Centre (Engeland)  Bach Bloesem therapie opleidingsprogramma en na het volgen van een bepaald niveau ontvangt u een certificaat, waarmee u door kunt gaan naar het volgende niveau. Deze worden op verschillende locaties in Nederland aangeboden door onze erkende trainers zelf of georganiseerd door de TS Health Academy, daarvoor kunt u zich hier ook gelijk aanmelden.

Inhoud:Bach Niveau 2 is een 2 daagse cursus die zich verdiept in de materie als het gaat om bijvoorbeeld subtiele verschillen tussen de bloesems en de toepassing hiervan. Ook de filosofie van Dr. Bach krijgt een prominente plaats in dit niveau. Daarnaast heeft deze cursus tot doel de remediekennis te verdiepen en het aanmoedigen van reflectie op persoonlijke ervaringen. Vanwege het karakter van deze opleiding, wordt deze op dit moment nog alleen klassikaal aangeboden.

Doel: Het verbreden van de grondige basis kennis van de Bach bloesem remedies en de toepasbaarheid en werkzaamheid daarvan in het dagelijks leven. Het verder verdiepen van de filosofie van Dr. Bach en selectievaardigheden.

Doelgroepen: De opleiding is bedoeld voor iedereen die na een erkende Bach niveau 1 cursus de Bach bloesems kennis verder wil verbreden en wil gaan gebruiken voor hun gezin of andere bekenden, maar ook voor degenen die beroepsmatig (o.a. therapeuten, artsen, winkelmedewerkers en coach' s )  het welzijn van hunzelf, dierbaren of hun medemens willen bevorderen.

Niveau 2 biedt meer ruimte voor het persoonlijke bewustzijnstraject die de cursisten ruim de gelegenheid geeft om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Wij zullen ons deze 2 dagen bezighouden met:

  • Verdieping van de 38 Bach bloesem remedies en hoe ze zich verhouden tot uw persoonlijkheid (type) en op een bepaald moment (stemming);
  • Subtiele verschillen tussen Bach bloesems;
  • Met praktische oefeningen;
  • Mogelijkheden van de Bach consulenten opleiding.

Bach cursusdata 2022 bij onze erkende onafhankelijke trainers:

DataPlaats*Trainer**                                             
  
Zo. 17 = 24 sept. 2023ZoetermeerDhr. Peter Ramselaar

Zo.12 + ma. 20  +zo. 26 nov.  2023

DoetinchemMw. Gerda Dobbenberg
najaar 2023 in overlegGarderen, TS Health Experience Centre

trainer i.s.m.

TS Health Academy

Nw. Data 2023/2024 nog te bepalen

Muiderberg/Doetinchem

Mw. Gerda Dobbenberg
Nw. Data 2023/2024 nog te bepalenBrasschaat -BelgiëDhr. Jef strubbe 

Voor vragen of aanmeldingen neem direct contact op met de trainers zelf:

Adressen trainers* en woonplaats**:

  • Mw. Gerda Dobbenberg, De Kor 1, 1399 JE Muiderberg, Tel. 0294-26 10 89, E-mail: g.dobbenberg@hetnet.nl
  • Mw. Micheline Bertrams, Distelvinklaan 30, 3951 WP Maarn, Tel.: 0343-43 16 81, Email: info@my-vision.net , Website: www.my-vision.net
  • • Dhr. Peter Ramselaar, Tichelberg 14, 2716 LL Zoetermeer, Tel.: 079 - 361 51 64, Email:info@hetgezondheidscentrum.nl, Website: www.hetgezondheidscentrum.nl
  • • De Walnoot, Dhr. Jef Strubbe, Brasschaat België, 0031 (0)3 653 47 53,
  • bachbloemen@dewalnoot.be of www.dewalnoot.be

Bach niveau 2 cursus georganiseerd door de TS health Academy en of Bach Opleidingscentrum Benelux zelf daarvoor kunt u zich gelijk hieronder direct aanmelden:

Nog geen cursus bij u in de buurt gevonden?

Neem dan graag direct met ons info@tshealthacademy.nl  contact op en dan kunnen we bekijken of er mogelijkheden zijn om een cursus bij u in de buurt te geven. Dus mocht u met meerdere geïnteresseerden zijn  of heeft u een locatie die u (gratis) ter beschikking kan stellen of anderen redenen dan vernemen we het graag en zullen in overleg met u een passende trainer en locatie organiseren.

Aanvullende informatie

Prijs: € 225,- tot 265,- euro incl. koffie, thee, water, lunch en cursusmateriaal

Duur: twee daagse klassikale cursus,  dag van ca. 10.00 uur tot 17.30 uur

Accreditatie:  : De Nederlandse Bach cursussen worden geaccrediteerd door de KTNO (diverse beroepsverenigingen), NVVM en NWP.

 

Klik op de datum om je in te schrijven