Bach Niveau 1 - 2 daagse klassikale cursus Humaan // Kennismakingswebinar

 

Dr. Bach geloofde dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welbevinden. Hij wilde anderen leren om zichzelf te helpen. Hij publiceerde zijn ontdekkingen aangaande de bloesems altijd snel en bleef tot aan zijn dood zijn werk herzien en gaf vele lezingen.

Deze overdracht van kennis wordt tot op heden in al zijn eenvoud voortgezet door verschillende Bach trainers, in samenwerking met het Internationale Bach Opleidingscentrum. Hiervoor kunt u dus bij ons terecht. De cursussen zijn officieel erkend door het Bach Centre en na het volgen van een bepaald niveau ontvangt u een certificaat, waarmee u door kunt gaan naar het volgende niveau. U kunt uw kennis ook verdiepen door het volgen van speciale themadagen. De Bach niveau 1 cursussen worden op verschillende locaties in Nederland aangeboden door onze erkende trainers zelf of georganiseerd door de TS Health Academy, daarvoor kunt u zich hier ook gelijk aanmelden.

Introductie Webinar: Wat kunnen de Bach bloesems voor u betekenen in uw dagelijkse leven?

Misschien heeft u al wel een wat gehoord of gelezen over de Bach Bloesem remedies of er 1 gebruikt, maar vraagt u zich nog af wat deze bloesems voor u kunnen betekenen in uw dagelijkse leven en de uitdagingen op uw pad. Waarbij kunnen ze ondersteuning bieden en hoe ze het beste te combineren en gebruiken? Welke ervaringen zijn ermee en hoe te beginnen met het vinden van je persoonlijke Bach bloesems voor dat moment en waar kan ik terecht voor verdere hulp of educatie?

Of heeft u al interesse in een Bach Bloesem cursus maar wilt u eerst graag meer weten over de verschillende mogelijkheden en wat u allemaal gaat leren tijdens de twee daagse klassikale door het Bach Centre erkende Bach niveau 1 cursus, dan is deze gratis kennismakingsessie wat voor u.

Uiteraard bent u ook welkom als u al wat basis kennis heeft en er weer mee aan de slag wilt gaan.

Deze sessie is opgezet als een interactieve online sessie waarbij er veel ruimte is voor uw vragen en eigen ervaring inbreng en ook beide trainers zullen vanuit eigen jarenlange ervaringen voorbeelden delen en wat basis kennis met u delen.

Bach Niveau 1 - Humaan - 2 daagse klassikale cursus:

De Bach niveau 1 cursus biedt een goede basis om het systeem te leren kennen en voor jezelf Bach Bloesem remedies te kunnen vinden. Je maakt kennis met de Bach bloesem remedies. Je wordt geïntroduceerd in het leven, filosofie en het werk van de grondlegger, Dr. Edward Bach. Daarnaast worden alle 38 bloesems behandeld met als doel deze uiteindelijk voor jezelf te kunnen gaan gebruiken.

 

Wat wordt er in de cursus behandeld?

De cursus behandelt een breed scala aan onderwerpen; een overzicht van alle 38 Bach remedies, informatie over de Reddingsremedie* of crisis/noodgeval formule*, selectie, gebruik, gebruikersflesje en toepassing van de Bach remedies in het dagelijkse leven voor jezelf, vrienden, familie en dieren. Het cursusmateriaal omvat een aantal opdrachten en je maakt in groepsverband verder kennis met de bloesems en het gebruik ervan. Leer van elkaar en van een trainster met jarenlange Bach bloesem ervaring uit de praktijk.

Doel:Kennismaken met de Bach bloesem remedies en de toepasbaarheid en werkzaamheid daarvan in het dagelijks leven. Het leren over de filosofie en het levensverhaal van Dr. Bach en het gebruik en selectievaardigheden.

Doelgroepen: De opleiding is bedoeld voor iedereen die wil weten wat Bach bloesems doen en deze wil gaan gebruiken voor hun gezin of hun zelf, maar ook voor degenen die beroepsmatig (o.a. therapeuten, artsen, winkelmedewerkers en coach' s )  het welzijn van hun medemens willen bevorderen.

Bach cursusdata 2022 bij onze erkende onafhankelijke trainers:

DataPlaats*Trainer** 
Ma. 27 juni t/m 1 juli 2022Epe (Gld.), incl. o.a. kamperen en zingen, 275,- euro zie zomercursus vakantieweek Mw. Marianque den Draak 

Di. 12 + do. 14 juli 2022

Garderen, TS Health Experience Centre

Mw. Micheline Bertrams i.s.m. TS Health Academy 
Zo.24, ma.25 juli +ma.8 aug. 2022 (3 dgs. € 295,-}DoetinchemMw. Adelaine Legters 

Di. 16+23 aug. 2022

Garderen, TS Health Experience Centre

Mw. Gerda Dobbenberg i.s.m. TS Health Academy

 
Wo.24+31 aug. 2022DoetinchemMw. Adelaine Legters 
Zo.30+Ma. 31 okt.+Zo. 6 nov. 2022 (3 dgs. € 295,-}DoetinchemMw. Adelaine Legters 
Najaar 2022Lochem, GelderlandMw. Anoushka Ebbinge 

Voor vragen of aanmeldingen neem direct contact op met de trainers zelf:

Adressen trainers* en woonplaats**:

Mw. Gerda Dobbenberg, De Kor 1, 1399 JE Muiderberg, Tel. 0294-26 10 89, E-mail: g.dobbenberg@hetnet.nl

Mw. Micheline Bertrams, Distelvinklaan 30, 3951 WP Maarn, Tel.: 0343-43 16 81, Email: info@my-vision.net , Website: www.my-vision.net

Dhr. Peter Ramselaar, Tichelberg 14, 2716 LL Zoetermeer, Tel.: 079 - 361 51 64, Email:info@hetgezondheidscentrum.nl, Website: www.hetgezondheidscentrum.nl

De Walnoot, Dhr. Jef Strubbe, Brasschaat België, 0031 (0)3 653 47 53, bachbloemen@dewalnoot.be of www.dewalnoot.be

Nieuwe Bach niveau 1 trainers:

Mw. Adelaine Legters, Oude Wehlseweg 19, 7007 GE  Doetinchem, Tel. 06 498 957 22, E-mail: info@adahlayn.nl, Website: www.adahlayn.nl 

Mw. Anoushka Ebbinge-van Rappard, Gaikhorst 2 7231 NB Warnsveld, Tel. 06 122 378 24, E-mail: info@praktijkdecirkelrond.nl , Website: www.praktijkdecirkelrond.nl

Mw. Marianque den Draak, Sperwerstraat 119, 6823 DL Arnhem, Tel. 026 442 28 24, E-mail: info@PraktijkdenDraak.nl , Website: www.deBachBloesemExpert.nl

Wat is het verschil tussen de mondelinge en de schriftelijke Niveau 1 cursus?

Tijdens de klassikale 2-daagse Niveau 1 cursus worden alle Bach remedies in de cursustijd behandeld. Daarna hebt u minimaal drie maanden nodig om de Bach remedies te gebruiken en ze zodoende te leren kennen, voordat u Niveau 2 kunt volgen. Je leert ook van elkaar en het delen van ervaringen en maakt in een korte tijd kennis met alles bloesems.

Lees meer gedetailleerde informatie over de schriftelijke cursussen op de cursuspagina van de schriftelijke niveau 1 cursus.

Bach niveau 1 cursus georganiseerd door de TS health Academy en of Bach Opleidingscentrum Benelux zelf daarvoor kunt u zich gelijk hieronder direct aanmelden:

Nog geen cursus bij u in de buurt gevonden?

Neem dan graag direct met ons info@tshealthacademy.nl  contact op en dan kunnen we bekijken of er mogelijkheden zijn om een cursus bij u in de buurt te geven. Dus mocht u met meerdere geïnteresseerden zijn  of heeft u een locatie die u (gratis) ter beschikking kan stellen of anderen redenen dan vernemen we het graag en zullen in overleg met u een passende trainer en locatie organiseren.

 

Aanvullende informatie

 

Bach Niveau 1 - Humaan- klassikale cursus:

Prijs: € 215,- tot € 250,-euro (incl. gezonde beleving op locatie in Garderen),  incl. koffie, thee, water, lunch en cursusmateriaal

Duur:  2 dagen van ca. 10.00 uur tot 17.30 uur

Accreditatie: De Nederlandse Bach cursussen worden geaccrediteerd door de KTNO (diverse beroepsverenigingen), NVVM en NWP.

Bach Bloesem introductie Webinar:

Datum: nog te bepalen

Prijs: gratis live online sessie

Duur:  1 uur presentatie en vragen ca.

Terugkijk optie: Ja, deze sessie is (gedeeltelijk) terug te kijken. Vanwege interactie en ruimte voor vragen, is live aanwezig zijn aan te raden.

Voor wie? Iedereen die interesse heeft in Bach Bloesem therapie of gemoedstoeatanden, geen voorkennis nodig.

Trainers: nog te bepalen

 

Klik op de datum om je in te schrijven