Bach en uitwendige toepassingen:  EHBO met kruiden en Bach Bloesem therapie

Deze workshop wordt gegeven door de Kruidenschool wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan.

Er kunnen altijd situaties zijn waardoor iemand (tijdelijk) niet de Bach remedies gelijk kan innemen en er een andere manier van gebruik gezocht wordt of soms kan het een mooie aanvulling zijn om het ook uitwendig toe te passen in bepaalde situaties. Denk bijvoorbeeld aan dementerende ouderen in een verzorgingshuis of een emotionele toestand die ook fysieke gevolgen heeft.

Bij deze tweede workshop leer je hoe je met kruiden en Bach Bloesem therapie verschillende voor eerste hulp te gebruiken uitwendige middelen kunt maken zoals een olie, zalf, kompressen en wikkels  voor veel voorkomende kwaaltjes en kleine ongelukken. We staan stil bij enkele veel gebruikte kruiden, hoe deze extra te ondersteunen met toevoeging van Bach Bloesem remedies en gaan praktisch aan de slag met het maken van diverse producten die je mee kunt nemen naar huis die een mooie basis kunnen worden voor je eigen natuurlijke EHBO koffertje.

Doelgroep: Therapeuten met aantoonbare basiskennis over Bach Bloesem therapie en Bach Bloesem consulenten en cursisten met Bach Bloesem basiskennis (minimaal Bach niveau 1).

Trainster Gerry Boots heeft jarenlange praktijkervaring en geeft ook diverse kruiden workshops (via de Kruidenschool) en opleiding aan de Hogeschool in Amsterdam. Ze zal een presentatie geven en een demo van diverse mogelijkheden. Daarna mag iedereen zelf ook aan de slag.  Daaraan kunnen de Bach remedies ook worden toegevoegd, als aanvulling op het innemen wat de basis blijft bij elk advies.  U mag de zelfgemaakte producten en recepten na afloop mee naar huis nemen.

U kunt zich voor deze workshop op deze locatie uitsluitend rechtstreeks aanmelden via deze directe link: EHBO met Kruiden en Bachbloesemremedies  of bekijk haar volledige aanbod via www.dekruidenschool.nl . 

Voor vragen aan de trainster Gerry Boots kunt u direct contact opnemen via 06-539 364 25 of info@kruidenopzolder.nl .

 

Aanvullende informatie


Prijs: € 60,- te betalen via de Kruidenschool

Locatie: De Kruidenschool - Nieuwendammerkade 24 E-1, 1022 AB, Amsterdam (Noord)

Datum: Za.12 februari 2022
Duur: Een dagdeel - van 13:00 tot ong. 17:00

Trainer: Gerry Boots

Aanmeldingslink: EHBO met Kruiden en Bachbloesemremedies (www.dekruidenschool.nl)

 

Klik op de datum om je in te schrijven