Bach CPD dag (BOCB)

Om uw Bach kennis weer op te frissen of om deze continue te blijven ontwikkelen en persoonlijk te blijven groeien, biedt deze Bach CPD dag de mogelijkheid om van en met elkaar te blijven leren.

Deze Bach CPD dag is geschikt voor geregistreerde Bach consulenten, maar ook voor iedereen die minimaal een Bach niveau 2 kennis niveau (dat kan ook vanuit bijvoorbeeld een andere opleiding of cursus zijn) heeft. Deze dag is opgebouwd volgens de officiële aanpak van het Bach Centre en ook geregistreerd via het BC-ACE accreditatie systeem. CPD staat voor Continue Professional development (voortdurende professionele ontwikkeling). Het gaat dus om het verbreden en verdiepen van uw Bach bloesems kennis met elke keer een ander thema, persoonlijke ontwikkeling of consult techniek. Via onze erkende Bach trainers worden gedurende het jaar diverse verdiepingscursussen hiervoor aangeboden. Om u te inspireren en kort kennis te laten maken met enkele opties van het aanvullende Bach CPD programma van onze trainers hebben we de jaarlijkse Bach CPD dag opgezet.

Het jaarlijks op enkele punten wisselende programma en de deelnemende Bach trainers wordt uiterlijk 1 maand van te voren bekend gemaakt, neem eventueel vast contact met ons op via info@tshealthacademy.nl  .

Bach CPD dag 2021

 

Programma inhoud:

Halve dag programma Micheline Bertrams:  

Interactieve praktijkgerichte workshop: Terug naar jezelf

Het in groepsverband werken aan de eigen persoonlijke ontwikkeling door advies van mede deelnemers en het leren van elkaars leerprocessen met supervisie van Micheline Bertrams.

Trainster: Micheline Bertrams is Bach trainster niveau 1, 2 en 3 en biedt daarnaast een aanvullend Bach cursusprogramma aan. Zij is één van onze erkende Bach trainsters uit de beginperiode van de Bach opleidingen. Ze heeft een eigen praktijk als Bach consulent en daarnaast biedt ze ook psychotherapie, coaching en Vortexhealing aan in Maarn. Voor meer informatie over Micheline en haar cursusprogramma’s verwijzen we naar www.my-vision.net  .

Halve dag programma Gerda Dobbenberg:

Het aandachtspunt in het geheel “Hoop” en de bijdrage van de Bach Bloesems in het bereiken van de Harmonie.

Citaat Dr. Bach;’’ De werking van deze remedies is gelegen in het verhogen van onze trillingen en het openmaken van onze kanalen voor de ontvangst van ons Geestelijk Zelf .“

Uit het handboek voor de bloesemtherapie van Dr. Bach

Op deze dag zullen we verder werken aan onze persoonlijke ontwikkeling in deze uitdagende tijd, hoe kunnen we bij ons zelf de harmonie en hoop weer terugbrengen, en deze ook in balans brengen bij onze cliënten,  dit is het aandachtspunt waar we dit jaar in groepsverband mee aan de slag gaan.  

Trainster: Gerda Dobbenberg is Bach trainster niveau 1, 1 dier, 2 en 3 en biedt daarnaast een aanvullend Bach cursusprogramma aan. Ze heeft een eigen praktijk als Bach humaan en dieren consulent en daarnaast biedt ze ook communicatietrainingen en consulten volgens het model van Dr. Thomas Gordon aan in Muiderberg. Zij is 1 van de Bach trainers uit onze Bach opleidingen begin periode. Voor meer informatie over Gerda en haar cursusprogramma’s neem contact g.dobbenberg@hetnet.nl met haar op.

Programma (onder voorbehoud):

09:30-10:00  koffie/thee

10:05 -10:15 gezamenlijk of per groep welkom

10:25 -10:40 kennismakingsoefening

10:40-13:00 programma 1 Micheline/Gerda* – korte kennismaking Bach CPD

13:00-13:50 gezamenlijke lunch

14:05-16:45 programma 2 Gerda/Micheline* – korte kennismaking Bach CPD

17:00-17:30 afronding programma **

*Kan nog omgewisseld worden en bij een grotere groep zal de groep gesplitst worden en dan doet de helft programma 1 in de ochtend en de rest in de middag.

Voor wie:

Het is in eerste instantie opgezet voor geregistreerde (aankomend) Bach consulenten die in aanmerking willen blijven komen voor doorverwijzing en daarvoor jaarlijks minimaal 20 uur CPD volgen. Maar daarnaast kan iedereen met minimaal Bach niveau 2 kennis (ook van andere Bach opleidingen) en interesse om hun Bach kennis te verbreden en/of streven naar persoonlijke ontwikkeling deelnemen.

 

Aanvullende informatie


Prijs: € 60,- incl. lunch, koffie, thee, water en cursusmateriaal. Op verzoek ook mogelijk een halve dag deel te nemen,  € 40,- incl. koffie, thee, water en cursusmateriaal. Lunch kan voor de halve dag in overleg meegenomen worden.

Locatie: Harderwijk

Duur: Hele dag, vanaf 10 uur tot ca. 17.30 uur. Vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee klaar.

Datum: zaterdag 18 september 2021

Accreditatie: Bij het Bach Centre is de BC-ACE accreditatie verkregen. Er zijn verder beroepsverenigingen die het als extra persoonlijk aanvulling wel accrediteren.

Klik op de datum om je in te schrijven