Bach Consulentendag 2022 - uitsluitend voor geregistreerde consulenten

Dr. Bach geloofde dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welbevinden. Hij wilde anderen leren om zichzelf te helpen. Hij publiceerde zijn ontdekkingen aangaande de bloesems altijd snel en bleef tot aan zijn dood zijn werk herzien en gaf vele lezingen.

Deze overdracht van kennis wordt tot op heden in al zijn eenvoud voortgezet door verschillende Bach trainers, in samenwerking met het Internationale Bach Opleidingscentrum. Hiervoor kunt u dus bij ons terecht. De cursussen zijn officieel erkend door het Bach Centre en na het volgen van een bepaald niveau ontvangt u een certificaat, waarmee u door kunt gaan naar het volgende niveau. U kunt uw kennis ook verdiepen door het volgen van speciale themadagen.

U ontvangt in de Bach consulentennieuwsbrief of per email een persoonlijke uitnodiging enkele weken voor aanvang. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Natasha via info@tshealthacademy.nl .

Op deze voorwaarde kunnen we helaas geen uitzonderingen maken.

Concept programma 2022:

9:30-10:05  Welkom

10:05-10:15 Welkomstwoord

10:15 – 11:30 eerste deel presentatie Gerda Dobbenberg

11:30-11:45 korte thee/koffie pauze

11:45 – 13:05 tweede deel presentatie Gerda Dobbenberg

13:05  - 13:35  gezonde lunch en bijpraten of even wandelen in omgeving

13:45 – 16:30 start middag programma (afhankelijk van aantal deelnemers en ingeschatte tijd per onderdeel , verdelen we jullie in groepen en ga je gezamenlijk de verschillende activiteiten langs.)

Sommige onderdelen onder voorbehoud blote voeten pad, filmpje opnemen, workshop thee en Bach bloesems, kennismaking Bach ontspanning synergie met Yoga of Mindfulness .

16:30-17:05  korte presentatie marketing ontwikkelingen Bach bloesems acties

17:15 -18:00 Gezonde borrel met napraat mogelijkheid

Mocht u nog dieetwensen of bestelling willen doorgeven stuur dan een email naar info@tshealthacademy.nl , ook als de aanmelding niet lukt. Houd er rekening mee dat alleen tijdens werkuren gedurende de dag de aanmelding via dit systeem kan worden verwerkt. U ontvangt van mijn collega een factuur en de mogelijkheid gelijk via iDEAL te betalen.

Graag tot ziens op donderdag 2 juni!

 

 

Aanvullende informatie


Prijs: € 20,-  euro

Datum: Do. 2 juni 2022

Locatie: Garderen, TS Health Experience Centre

Duur:  1 dag van ca. 10:00 tot 18:00

Voorwaarde deelname: Uitsluitend voor Bach niveau 3 cursisten in opleiding en (oud) Bach consulenten.

 

 

 

Klik op de datum om je in te schrijven